Καλωσορίσατε στο Κέντρο Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, DBI.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Αν αναζητάτε συμβουλευτικές υπηρεσίες για προσωπική ή επαγγελματική ανάπτυξη, καθοδήγηση, επαγγελματικό προσανατολισμό, συμβουλευτική καριέρας και σταδιοδρομίας τότε είμαστε στη διάθεσή σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο ακαδημαϊκό, επαγγελματικό ή προσωπικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων σας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στήριξη σε άτομα, οργανισμούς και εταιρίες ούτως ώστε κάθε σταθμός, κάθε πρόκληση ή πρόβλημα που συναντούν στην προσωπική ή/και επαγγελματική τους πορεία να αποτελεί ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Οι συναντήσεις με τον/την εκάστοτε ενδιαφερόμενο βασίζονται στην προσωπική σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσά μας, τις ιδιαίτερες ανάγκες του ενδιαφερόμενου καθώς και στην υπόσχεση μας για τήρηση απόλυτης εμπιστευτικότητας.

Είμαστε δίπλα σας για να σας εμπνεύσουμε, να σας στηρίξουμε, να σας ενδυναμώσουμε ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας προσωπικούς και επιχειρηματικούς. Να σας ευκολύνουμε τον δρόμο και να σας παρέχουμε την καθοδήγηση για να ανακαλύωετε τις μοναδικές δυνατότητες σας, να πιστέψετε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε κάθε σας όνειρο και στόχο και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στα επόμενα βήματα επενδύοντας στους εαυτόυς σας στο μέλλον.

 

Έχουμε την γνώση, τα προσόντα και τη δύναμη να κάνουμε την αλλαγή πιθανή για κάθε άτομο. Η δύναμη μας βασίζεται στο πάθος, We have the knowledge, skills and power to make change possible for every individual. Our power lies in our passion, τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα μας να ανακαλύψουμε τους μηχανισμούς που θα οδηγήσουν τον καθένα προς την επιτυχία. Μπορούμε να δώσουμε στον καθένα σας μεγαλύτερη αξία μέσα από τους πρωτοποριακούς μας τρόπους, οι οποίοι εκμεταλλεύονται νέα υλικά, τεχνολογίες και μεθόδους.

 

Ακόμα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ευάλωτες ομάδες, όπως οι άνεργοι και οι νέοι πτυχιούχοι, μέσω δωρεάν σεμιναρίων σε δήμους, κοινότητες και ιδιωτικά σχολεία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ζούμε σε μια εποχή που οι συνθήκες αλλάζουν πολύ γρήγορα και όλα είναι ρευστά. Η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη αποτελεί τη δέσμευση μας για εξέλιξη τόσο σε ατομικό/ ομαδικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Ο δρόμος που χρειάζεται να διανύσουμε στην επαγγελματική μας ζωή είναι αναμφισβήτητα μακρύς.

Το τρένο της επαγγελματικής μας πορείας κατά την διάρκεια του ταξιδιού του κάνει σταθμούς, βρίσκει σταυροδρόμια, έχει στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες. Αυτά δεν πρέπει να μας αποδυναμώνουν ούτε να μας αποθαρρύνουν αλλά να μας δίνουν την ώθηση να προχωρήσουμε.

Αν το κοιτάξουμε βαθύτερα  το ταξίδι αυτό εμπεριέχει γνώσεις, βιώματα, εμπειρίες, μαθήματα ζωής.    

 

Εμείς είμαστε εδώ σε κάθε σας βήμα, σαν  επαγγελματίες, συνοδοιπόροι, σαν φίλοι ζωής.


Με εκτίμηση Φωτεινή Ιωάννου Μαυρομμάτη

Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης

ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ. ΕΠΕΝΔΥΣΕ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Φωτεινή Μαυρομμάτη γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε ψυχολογία στο τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ παράλληλα διεύρυνε τους επαγγελματικούς της ορίζοντες ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμα Συμβούλου Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, επίσης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου και πιστοποιήθηκε ως σύμβουλος. Η πιο πάνω πιστοποίηση φέρει τον επαγγελματικό τίτλο GCDF (Global Career Development Fascilitator) και είναι αναγνωρισμένη από διεθνής οργανισμούς όπως το EBCC (European Board of Certified Counselors) και CCE (Center for Credentialing and Education). Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM (Cyprus International Institute of Management), όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό επιστημών "Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού & Οργανωσιακή Συμπεριφορά".

Είναι ιδρυτής και γενική διευθύντρια του Κέντρου Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, DBI.